Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαρναβάλι Ξάνθης 2024: Ετοιμάζονται τα άρματα

Καρναβάλι Ξάνθης 2024: Ετοιμάζονται τα άρματα

- Advertisement -

Τα άρματα που θα παρουσιαστούν στο Καρναβάλι της Ξάνθης τον Μάρτιο, κατασκευάζονται αυτή την περίοδο, με τις εργασίες μάλιστα να είναι πυρετώδεις.

Το πρωί της Κυριακής (11/02) η τηλεοπτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», που προβάλλεται από τη συχνότητα του ALPHA έκανε απευθείας σύνδεση με το εργαστήριο καρναβαλικών αρμάτων της περιοχής.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μιχάλης Τσέπελης, μίλησε για τις προετοιμασίες αλλά και τα όσα θα εκτυλιχθούν φέτος στο μεγάλο Καρναβάλι της Ξάνθης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Καρναβάλι Ξάνθης 2024: Πυρετώδεις προετοιμασίες

«Είμαστε στο τελικό στάδιο, όσο αναφορά το κομμάτι των αρμάτων. Βλέπουμε κάποιες φιγούρες που είναι ο διάκοσμος που βγαίνει μέσα στην πόλη την περίοδο των καρναβαλιών για να στολίσουμε την πόλη. Μετά την εποχή του Covid-19 οι Σύλλογοι βγαίνουν με νέες στολές, ο κόσμος διψάει, θα έρθει αρκετός κόσμος στην πόλη και εμείς ετοιμαζόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» σημείωσε ο Μιχάλης Τσέπελης, τονίζοντας πως «έχουμε και την παιδική παρέλαση στις 10 Μαρτίου, που θα είναι πολύ εντυπωσιακή με τους μικρούς μπόμπιρες να μπαίνουν σιγά, σιγά στους καρναβαλικούς ρυθμούς».

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα