Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚαρναβάλι Ξάνθης 2024: Ετοιμάζονται τα άρματα

Καρναβάλι Ξάνθης 2024: Ετοιμάζονται τα άρματα

Τα άρματα που θα παρουσιαστούν στο Καρναβάλι της Ξάνθης τον Μάρτιο, κατασκευάζονται αυτή την περίοδο, με τις εργασίες μάλιστα να είναι πυρετώδεις.

Το πρωί της Κυριακής (11/02) η τηλεοπτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», που προβάλλεται από τη συχνότητα του ALPHA έκανε απευθείας σύνδεση με το εργαστήριο καρναβαλικών αρμάτων της περιοχής.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μιχάλης Τσέπελης, μίλησε για τις προετοιμασίες αλλά και τα όσα θα εκτυλιχθούν φέτος στο μεγάλο Καρναβάλι της Ξάνθης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Καρναβάλι Ξάνθης 2024: Πυρετώδεις προετοιμασίες

«Είμαστε στο τελικό στάδιο, όσο αναφορά το κομμάτι των αρμάτων. Βλέπουμε κάποιες φιγούρες που είναι ο διάκοσμος που βγαίνει μέσα στην πόλη την περίοδο των καρναβαλιών για να στολίσουμε την πόλη. Μετά την εποχή του Covid-19 οι Σύλλογοι βγαίνουν με νέες στολές, ο κόσμος διψάει, θα έρθει αρκετός κόσμος στην πόλη και εμείς ετοιμαζόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» σημείωσε ο Μιχάλης Τσέπελης, τονίζοντας πως «έχουμε και την παιδική παρέλαση στις 10 Μαρτίου, που θα είναι πολύ εντυπωσιακή με τους μικρούς μπόμπιρες να μπαίνουν σιγά, σιγά στους καρναβαλικούς ρυθμούς».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα