Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΚέρκυρα: Οδηγος λεωφορείου εκτός εαυτού έβριζε ασταμάτητα τους τουρίστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κέρκυρα: Οδηγος λεωφορείου εκτός εαυτού έβριζε ασταμάτητα τους τουρίστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Την κακή πλευρά του εν Ελλάδι τουρισμού συνάντησε μια ομάδα Αλβανών και Βρετανών τουριστών στην Κέρκυρα, καθώς ο οδηγός του λεωφορείου με το οποίοι μετέβαιναν έβριζε τα θεία, ενώ χτυπιόταν και στο τιμόνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tvanews.com πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου, όταν ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού επειδή οι τουρίστες μιλούσαν δυνατά και γελούσαν μέσα στο όχημα με τις ντροπιαστικές εικόνες για το νησί των Φαιάκων να έχουν γίνει viral, ενώ ανέβηκε και σχετικό βίντεο σε Αλβανικά ΜΜΕ, με όσα ακούγονται να είναι σοκαριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOQ Albania (@joqalbania)


Σε αυτό διακρίνεται ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση και ενώ οδηγούσε στους επικίνδυνους δρόμους της Κέρκυρας, να βρίζει τα θεία και να χτυπά το τιμόνι και το τζάμι του λεωφορείου, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών που είχαν έρθει στην Κέρκυρα να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστες στιγμές να δείξουν σεβασμό λέγοντας στα ελληνικά ότι έχει να πάρει ρεπό 15 μέρες. Σύμφωνα με μαρτυρία κάποια στιγμή ο οδηγός άρχισε να χτυπάει τον εαυτό του με γροθιές. Άτομο που επέβαινε στο λεωφορείο ανέφερε στο joq-albania.com: «Θέλω να αναφέρω το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Κέρκυρα. Όλα έγιναν όταν επιστρέφαμε από το Μπαρμπάτι ήμασταν πάνω από 50 άτομα. Ο οδηγός άρχισε να ουρλιάζει στην αρχή βρίζοντας εμάς αλλά και τα θεία, γελούσαμε στην αρχή, αλλά μετά έγινε χειρότερο γιατί άρχισε να αφήνει το τιμόνι και να χτυπάει τον εαυτό του με γροθιές».

Πηγή:libre.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα