Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Όταν το παγωτό συναντά το τζατζίκι,την πιπεριά φλωρίνης και τη φέτα...

Θεσσαλονίκη: Όταν το παγωτό συναντά το τζατζίκι,την πιπεριά φλωρίνης και τη φέτα – Ξεχωριστές γεύσεις που εντυπωσιάζουν

.

Στη Θεσσαλονίκη ένας ευφάνταστος ιδιοκτήτης παγωτατζίδικου στη  ο Αβράαμ Παπαδόπουλος προσελκύει καθημερινά δεκάδες πελάτες στο κατάστημά του, χάρη στο ιδιαίτερο παγωτό που έχει δημιουργήσει.

Επιλογές όπως τζατζίκι, πικάντικο μπουγιουρντί και… χταπόδι ουζάκι, βάζουν δύσκολα στους απαιτητικούς ουρανίσκους που επιθυμούν γεύσεις παγωτού πέρα από τα συνηθισμένα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαδόπουλος για το πώς συνδυάζει την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με το παγωτό, ανέφερε ότι ξεκίνησε αρχικά να φτιάχνει κλασικές γεύσεις. “Κάναμε το τζατζίκι αρχικά και είδαμε ότι είχε ανταπόκριση και έτσι σιγά σιγά δημιουργήσαμε γεύσεις extreme”, είπε.

Όπως φαίνεται, η εκκεντρικότητα στην επιλογή των γεύσεων έχει κερδίσει τις προτιμήσεις των καταναλωτών που επιλέγουν ανάμεσα σε ονομασίες, όπως “καρπούζι φέτα”, “φραπέ”, “μπουγάτσα”, “πιπεριά Φλωρίνης” και “στρουμφάκια”.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα