Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΘεσσαλονίκη: Απίστευτη ταλαιπωρία για ηλικιωμένο ζευγάρι που πήγε Αθήνα - Κανένα ξενοδοχείο...

Θεσσαλονίκη: Απίστευτη ταλαιπωρία για ηλικιωμένο ζευγάρι που πήγε Αθήνα – Κανένα ξενοδοχείο δεν τους δεχόταν

Πέρασαν όλο το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά επειδή είχαν σκύλο και δεν τους δεχόταν κανένα ξενοδοχείο.

Μια μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε ένα ζευγάρι που ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα προκειμένου να πάρει το πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά για την Κρήτη. Το ζευγάρι είχε μαζί του και ένα σκυλάκι, το οποίο άθελά του, τους έβαλε σε περιπέτεια.

Όταν έφτασαν στην Αθήνα αναζήτησαν ένα ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσουν καθώς την επόμενη μέρα θα έπαιρναν το πλοίο για Κρήτη. Ωστόσο, κανένα ξενοδοχείο στην Αθήνα δεν τους δέχθηκε επειδή είχαν μαζί τους σκύλο λέγοντάς τους τη δικαιολογία ότι «δεν επιτρέπονται τα ζώα». Κάτι το οποίο δεν ισχύει, αφού κανένας νόμος δεν απαγορεύει τη διαμονή

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος. Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία, ενώ δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη», είπε ο ιδιοκτήτης του σκυλιού στην κάμερα του OPEN.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά. Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένοι και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε από την πλευρά της η γυναίκα, με την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα