Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΔράμα: Αυτός είναι ο 43χρονος με 2,5 εκατομμύρια αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Δράμα: Αυτός είναι ο 43χρονος με 2,5 εκατομμύρια αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Για την μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Ευρώπη, κάνουν λόγο οι αρχές, μετά τη σύλληψη του 43χρονου από την Δράμα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 2,5 εκατομμύρια αρχεία με υλικό σχετικό με την παιδική πορνογραφία.

Γείτονας του άρρωστου δράστη με το αγγελικό πρόσωπο μίλησε στο Mega για την ψυχοσύνθεση του δράστη και για την κοινωνική ζωή του.

«Εγώ πάντα τον έβλεπα μόνο του. Με παρέες δεν τον έβλεπα. Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας, πού να πάει το μυαλό; Με τίποτα. Με το που άκουσα πού έγινε το σκηνικό και είπαν εδώ απέναντι, στον 43χρονο, ούτε πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Τον μπαμπά του ήξερα τότε ή καθηγητής ή δάσκαλος ήταν ο μπαμπάς του. Δεν ήταν δηλαδή να σου πω ότι “ε, το περίμενα από αυτόν” ή μία υποψία ότι κάτι μπορεί να είναι, κάτι διαφορετικό από αυτό που δείχνει. Δεν είχε συμπεριφορά που να προκαλεί εντύπωση», είπε αρχικά ο γείτονας του 43χρονου.

Για την κατάσταση της μητέρας του δράστη, ο γείτονας είπε πως, « Άστο. Εγώ που την ξέρω, σου λέω πολλά χρόνια την ξέρω, την καημένη. Εγώ πέρασα και από το σπίτι γιατί πήγαινα κάτι πράγματα προς τα εκεί. Τα παντζούρια κλειστά τα έχει η καημένη εκεί, έχει πάθει σοκ. Αυτός ήταν υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, 18χρονια αυτή ήταν η δουλειά του, και εξυπηρετικό παιδί δηλαδή. Ακούω κάποιους ανθρώπους, μου λέει «μιλούσε και με το μικρό μου». Δες τώρα το μυαλό του ανθρώπου πώς πάει. Δηλαδή γνώριζε την κόρη μου που ήταν μικρή. Και του μιλούσε και χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον, και μιλούσαν μέσα στο σούπερ μάρκετ. Δεν έχει οικογένεια δική του, εγώ ξέρω τη μάνα του. Τώρα άλλους παραδίπλα δεν ξέρω δεν πρέπει να έχει. Εκτός και εάν είναι εκτός Δράμας. Ούτε αδέρφια έχει ήταν 8-10 ετών όταν πέθανε ο μπαμπάς του. Πιστεύω η μητέρα του δεν θα ξαναβγεί από το σπίτι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα