Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΒ. ΕλλάδαΑπίστευτη τραγωδία στον Βόλο: Ηλικιωμένη καθόταν πέντε ώρες με τον νεκρό αδερφό...

Απίστευτη τραγωδία στον Βόλο: Ηλικιωμένη καθόταν πέντε ώρες με τον νεκρό αδερφό της

.

Το τραγικό οικογενειακό δράμα που ζούσαν δύο αδέρφια στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στον Βόλο, έφερε στην επιφάνεια ο θάνατος του 77χρονου άνδρα, αφήνοντας μόνη, την 82χρονη αδελφή του, με την οποία ζούσαν μαζί επί 40 χρόνια.

Σύμφωνα με το magnesianews, η γυναίκα, που αντιμετωπίζει προβλήματα, φέρεται να καθόταν στο σπίτι με τον νεκρό αδερφό της επί πέντε ώρες, ενώ στο χωριό ακούγεται ότι ο 77χρονος είχε φύγει από τη ζωή ένα 24ωρο πριν.

Τα δύο αδέρφια ήταν αποκομμένα από το υπόλοιπο χωριό, ζούσαν μόνοι τους τα τελευταία 40 χρόνια, ο 77χρονος κάλυπτε τις υποχρεώσεις του σπιτιού δουλεύοντας στα χωράφια και η ηλικιωμένη γυναίκα έμενε στο σπίτι. Τα αδέλφια δεν είχαν επαφές με συγγενείς ή φίλους και ο θάνατος του αδελφού της γνωστοποιήθηκε, όταν η γυναίκα το αποκάλυψε σε κάποιον γνωστό της στο χωριό.

Ένας χωριανός πήγε στο σπίτι για να επιβεβαιώσει την είδηση, καθώς η γυναίκα βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου και ενημερώθηκε η Αστυνομία. Ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η κηδεία του άνδρα έγινε χθες το απόγευμα.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου θα φροντίσει, με τη συναίνεση των συγγενών, την 82χρονη αδερφή του εκλιπόντος και θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα αν φιλοξενηθεί σε κάποιο ίδρυμα ή θα την αναλάβει κάποιος συγγενής για να τη φροντίσει.

 Διαβάστε Ακόμα