Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςΠαλιά δημόσια λεωφορεία έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία (BINTEO)

Παλιά δημόσια λεωφορεία έγιναν πολυτελή ξενοδοχεία (BINTEO)

Ένα ταξιδιωτικό γραφείο στη Σιγκαπούρη σκαρφίστηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να προσελκύσει πελάτες, επιστρατεύοντας ένας στόλο από λεωφορεία, αλλά όχι για αυτό που νομίζετε.

Η WTS Travel & Tours, σε συνεργασία με μία εταιρία real estate, ίδρυσε το Bus Collective, όχι ως στόλο που θα μεταφέρει τουρίστες, αλλά ως «παροπλισμένα» λεωφορεία τα οποία ανακαίνισε και μετέτρεψε σε πολυτελή ξενοδοχειακά διαμερίσματα, όπως πληροφορεί το CNBC.

Το project

Το γραφείο ανέλαβε και μεταμόρφωσε 20 αποσυρμένα οχήματα που χρησιμοποιούσε η εταιρεία δημόσιας συγκοινωνίας του κρατιδίου, τοποθετώντας τα ως υπερπολυτελή δωμάτια στην εξοχή του χωριού Τσάνκγι, σε μία περιοχή που εκτείνεται για 8,6 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Κάθε λεωφορειακό διαμέρισμα επιφυλάσσει διαφορετικές παροχές σε διάφορες τιμές, ανάλογα με τις ανέσεις που περιέχει. Οι τιμές διανυκτέρευσης ξεκινούν από τα 398 δολάρια Σιγκαπούρης για κάθε δωμάτιο, με μερικά από τα πιο ακριβά να προσφέρουν θερμαινόμενο τζακούζι αλλά και υπέρδιπλα κρεβάτια, όπως γράφει το Reader.gr.

Κάποια από αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για άτομα με αναπηρίες και ηλικιωμένους, ενώ διατηρούν κάποια από τα χαρακτηριστικά των οχημάτων, όπως οι τροχοί τα παράθυρα και το τιμόνι, για μια πιο αυθεντική εμπειρία.Αν και δεν παρέχονται ψυχαγωγικές δραστηριότητες εντός της ιδιοκτησίας, η εταιρία αξιοποιεί την τεχνογνωσία της προσφέροντας ξεναγήσεις με λειτουργικά λεωφορεία σε τοπικές ατραξιόν και μνημεία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα