Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo Θέμα«Τα χάσαμε όταν είδαμε τον λογαριασμό»: Άλλες 10 φορές που τουρίστες στη...

«Τα χάσαμε όταν είδαμε τον λογαριασμό»: Άλλες 10 φορές που τουρίστες στη Μύκονο απελπίστηκαν με τις τιμές

Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει και ήδη οι πρώτες «φωνές» για τις τιμές στη Μύκονο έχουν αρχίσει να ακούγονται. Με μια «βόλτα» στο Trip Advisor πάντως παρατηρούμε ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ξένων τουριστών που έφυγαν έξαλλοι από το νησί των ανέμων.

Με την τουριστική περίοδο να έχει ήδη ξεκινήσει και τους ξένους επισκέπτες να καταφθάνουν στο νησί των ανέμων, είπαμε να κάνουμε μια «βόλτα» από το Trip Advisor, όπως άλλωστε συνηθίζουμε το τελευταίο διάστημα. Εκεί, λοιπόν, εντοπίσαμε τα χειρότερα σχόλια που έχουν γράψει ξένοι πελάτες για τα εστιατόρια της Μυκόνου, με τους περισσότερους να τονίζουν πως η υψηλή τιμή δεν σημαίνει πάντα και καλή ποιότητα.

Τι κι αν τα «καλύτερα» και πιο διάσημα εστιατόρια του νησιού έχουν λιγότερα από τέσσερα αστέρια στη βαθμολογία της πλατφόρμας και δεκάδες αρνητικές κριτικές; Κάποιοι σφυρίζουν εντελώς αδιάφορα.

Πολύ ακριβό και με συνωστισμό

Μύκονος

Τραγική εμπειρία

«Το μέρος είναι πραγματική απάτη. Δεν αξίζει να πάτε, πιστέψτε με. Το προμόσιον αυτής της επιχείρησης αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης ελληνικής καμπάνιας μάρκετινγκ, προκειμένου να προωθήσουν την αποκλειστικότητα. Προσπαθούν να σε χρεώσουν όσο γίνεται περισσότερο για πράγματα που αλλού τα βρίσκεις πολύ πιο φθηνά. Λένε πως είναι πάντα γεμάτοι, ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Το κάνουν επίτηδες για να σου δημιουργήσουν αυτή την αίσθηση. Πρώτα θα σου δώσουν θέση στο lounge κι εκεί πρέπει να πάρεις ποτά. Στη συνέχεια θα σε μετακινήσουν στις πανάκριβες ξαπλώστρες κι αφού έχεις πάει εκεί, τότε θα σου προσφέρουν και τραπέζι, αν φυσικά έχεις ακόμη λεφτά για φαγητό».

Το ξέσκισμα των διακοπών μας

«Όπως λένε πολλοί, ωραία θέα και ως εκεί. Το φαγητό ήταν καταστροφικό και για να καταλάβετε τι εννοώ, μας χρέωσαν το ψωμί 12 ευρώ».

Μύκονος

Κακής ποιότητας

Μύκονος

Πολύ ακριβό για μέτριο φαγητό

«Πολύ ακριβό για αυτό που παίρνεις. Κανονικά τα εστιατόρια θα έπρεπε να γνωρίζουν την ποιότητα του φαγητού τους όταν χρεώνουν τα ζυμαρικά 36 ευρώ. Η θέα ήταν καλή, αλλά δεν πας μόνο για αυτό σε ένα εστιατόριο».

Μύκονος

Ξέσκισμα

Μύκονος

Σοκαριστικές τιμές

«Το φαγητό ήταν λογικό, αλλά όχι κάτι φανταστικό. Το service ήταν καλό μέχρι που μας έφεραν τον λογαριασμό και μετά κρύφτηκαν. Σχεδόν πέσαμε από τις καρέκλες μας όταν είδαμε τα 300+ ευρώ. Χωρίς καν ορεκτικά και ευτυχώς που δεν πήραμε και καφέ. Μη χάσετε το χρόνο σας».

Μύκονος

Απαίσια εμπειρία φαγητού

Μύκονος

Το χειρότερο service στην Ευρώπη

«Πήγα στο εστιατόριο με τρεις φίλους και το service άργησε πάρα πολύ. Επίσης ζητήσαμε να ακυρώσουμε ένα πιάτο αμέσως μόλις κάναμε την παραγγελία και ο σερβιτόρος μας είπε ότι είναι αργά και πως είναι ήδη έτοιμο».

Μύκονος

Προσοχή

«To service είναι άθλιο και σε χρεώνουν για τα πάντα. Δεν μας αντιμετώπισε τόσο άσχημα κανείς στην Ελλάδα. Μην σπαταλήσετε τα χρήματα και το χρόνο σας σε αυτή την επιχείρηση».

Μύκονος

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα