Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςΑυτά είναι τα 50 καλύτερα ελληνικά φαγητά για τον Αύγουστο του 2022,...

Αυτά είναι τα 50 καλύτερα ελληνικά φαγητά για τον Αύγουστο του 2022, σύμφωνα με το TasteAtlas

Τα 50 καλύτερα ελληνικά φαγητά για τον Αύγουστο του 2022, όπως τα ψήφισαν αυτοί που τα δοκίμασαν, δημοσίευσε στα social media η πλατφόρμα TasteAtlas, που αποτελεί έναν πλήρη χάρτη γεύσεων και τοπικών εδεσμάτων σε όλο τον κόσμο.

Στην πρώτη θέση του Αυγούστου του 2022 ως το καλύτερο ελληνικό φαγητό είναι η μπουγάτσα, με βαθμολογία 4,7 στα 5 αστέρια, σύμφωνα με το σύστημα βαθμολόγησης του TasteAtlas. Η αγαπημένη σφολιάτα βρίσκεται στην πρώτη θέση των 50 καλύτερων ελληνικών γεύσεων, ανάμεσα σε συνολικά 340 πιάτα που έχουν αναφερθεί στην πλατφόρμα, κυρίως από τουρίστες.

Τη μπουγάτσα ακολουθούν το σαγανάκι, τα παϊδάκια, το σπετσοφάι, ο γύρος (δεν διευκρινίζεται αν εννοούν χοιρινό ή κοτόπουλο), το τζατζίκι, ο ντάκος, ο μπακαλιάρος, τα γιουβαρλάκια και το γιουβέτσι.

Δείτε τα 50 καλύτερα ελληνικά πιάτα του Αυγούστου:

Ωστόσο, εντύπωση προκαλούν και επιλογές όπως το αυγολέμονο, με τα σχόλια στο Facebook να αναφέρουν ότι πιθανότατα οι τουρίστες να εννοούν οποιαδήποτε σούπα το έχει ως βάση, αλλά και η 15η θέση που βρίσκεται το σουβλάκι, αφού αποτελεί διαχρονικά το πιο διάσημο ελληνικό φαγητό.

Εντύπωση προκαλούν και οι επιλογές άλλων πιάτων, όπως οι φακές και οι γίγαντες, αφού πιθανότατα δεν είναι τόσο δημοφιλή μεταξύ των Ελλήνων. Όμως, τα λαδερά φαγητά έχουν σημαντική παρουσία στην παραπάνω λίστα, όπως τα γεμιστά και

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα