Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑνοιχτή για όλους από σήμερα η πλατφόρμα του «Τουρισμός Για Όλους»

Ανοιχτή για όλους από σήμερα η πλατφόρμα του «Τουρισμός Για Όλους»

Μαζική η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» που άνοιξε χθες Σάββατο, με τους αιτούντες για τα μόλις 200.000 vouchers, να έχουν ξεπεράσει μέχρι το πρωί της Κυριακής, τους 140.000. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του vouchers.gov.gr, αλλά η διαδικασία μπορεί να διεκπεραιωθεί και μέσω ΚΕΠ.

To πρόγραμμα που τρέχει το υπουργείο Τουρισμού, θα δώσει vouchers των 150 ευρώ (200 ευρώ σε ΑΜΕΑ) για εξαργύρωση αποκλειστικά σε καταλύματα.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης για το πρόγραμμα θα λήξει στις 23:59 της προσεχούς Πέμπτης 21 Ιουλίου.

Στις αιτήσεις δεν τηρείται χρονική προτεραιότητα, καθώς οι τελικοί δικαιούχοι θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των πολιτών που θα έχουν υποβάλει αίτηση.

Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης για τους πολίτες είναι το 210-2600610 και η γραμμή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της παράλληλα με τη λειτουργία της πλατφόρμας.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στους συνδέσμους https://www.ktpae.gr/ και https://vouchers.gov.gr/.

Με το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» παρέχεται σε κάθε δικαιούχο μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης και την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα