Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςΤουρισμός για όλους: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Τουρισμός για όλους: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Μέχρι την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 23:59 θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στο «Τουρισμός για όλους 2024», η οποία άνοιξε χθες 14/3 μετά από πολύμηνη καθυστέρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν – εφόσον πληρούν τα κριτήρια – να κάνουν αίτηση για να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα μοιράσει τα voucher αξίας 200-400 ευρώ.

Για να προχωρήσει στην υποβολή αιτήσεως, ο δυνητικά δικαιούχος θα πρέπει προηγουμένως να έχει εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ), στο οποίο να έχει δηλώσει αριθμό κινητού τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail), ώστε να μπορεί να επιβεβαιώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που προτίθεται να δηλώσει στην αίτησή του.

Μετά την κλήρωση, οι δικαιούχοι του προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Τα εισοδηματικά κριτήρια

Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο εισόδημα του φορολογούμενου, της συζύγου του και των τέκνων που τον βαρύνουν, από κάθε πηγή.

 

Στο ως άνω εισόδημα δεν προσμετράται τυχόν επίδομα αναπηρίας του δικαιούχου ή των εξαρτώμενων από αυτόν μελών το οποίο απαλλάσσεται του φόρου.

tourismos gia olous.jpg

Ποιοι μένουν «εκτός»

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νέο πρόγραμμα δεν μπορούν να λάβουν μέρος επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του Προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2024» της Δ.Υ.Π.Α. – ανεξαρτήτως από το εάν έκαναν χρήση ή όχι της παροχής.

Καθώς και οι κληρωθέντες του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους 2022», ανεξαρτήτως από το εάν έκαναν χρήση ή όχι της παροχής.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα