Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςΠρομαχώνας: Στα ύψη η κίνηση – Σε έξι μέρες 200 χιλιάδες τουρίστες...

Προμαχώνας: Στα ύψη η κίνηση – Σε έξι μέρες 200 χιλιάδες τουρίστες πέρασαν τα σύνορα

- Advertisement -

Αυξημένη, με πρωτόγνωρα νούμερα ρεκόρ, καταγράφεται η κίνηση στο τελωνείο του Προμαχώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και χθες Σάββατο 6 Ιουλίου από τον Προμαχώνα πέρασαν στην Ελλάδα 200.000 άτομα υπήκοοι χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μεγαλύτερο μέρος των ξένων τουριστών – επισκεπτών προέρχονταν από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ήταν κυρίως ζευγάρια ή οικογένειες που έρχονται στην Ελλάδα για να κάνουν διακοπές με προορισμό περιοχές όπως ο Στρυμονικός κόλπος, από την Καβάλα μέχρι τον Σταυρό, τη Χαλκιδική και τη Θάσο.

Η κίνηση στον Συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα συναγωνίζεται την κίνηση στο αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» και  «Μακεδονία». Είναι χαρακτηριστικό ότι το Σάββατο 6 Ιουλίου από τον Προμάχωνα, από την είσοδο και την έξοδο πέρασαν 90.000 τουρίστες-επισκέπτες.

Λόγω της αυξημένης κίνησης η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών έχει λάβει πρόσθετα μέτρα με πολλούς αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός και με αυξημένη παρουσία στις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στα παράλια.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα