Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςΚαι ΣΥ... JET: Ταξιδέψτε για Σποράδες, Λήμνο και Λέσβο με το SpeedRunner...

Και ΣΥ… JET: Ταξιδέψτε για Σποράδες, Λήμνο και Λέσβο με το SpeedRunner Jet 2 της SEAJETS

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ήλιος και ταξίδια στα ελληνικά νησιά. Ταξιδεύοντας με τη SEAJETS, σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, που πραγματοποιεί 400 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Βόλο, η εμπειρία θα είναι σίγουρα μοναδική.

Ταξίδι, άλλωστε, δεν είναι μόνον ο προορισμός, αλλά όλη η διαδικασία μέχρι να φτάσεις σε αυτόν. Για να απολαύσετε λοιπόν στο έπακρο από το πρώτο λεπτό τις διακοπές σας, το ταξίδι με τη SEAJETS, που διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, είναι η καλύτερη επιλογή.

Ταξιδέψτε με τη SEAJETS με απαράμιλλη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, και φτάστε στους αγαπημένους σας προορισμούς του Αιγαίου πιο γρήγορα από ποτέ.

Τα 34 χρόνια της χρόνια εμπειρίας της SEAJETS και οι χιλιάδες επιβάτες αποτελούν τους αδιάψευστους μάρτυρες πως αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για ασφαλή, γρήγορα και άνετα ταξίδια.

Ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο για τις Σποράδες το μοναδικό, καταπράσινο και γραφικό σύμπλεγμα νησιών του Αιγαίου πελάγους. Το ταξίδι για την κοσμοπολίτισσα των Σποράδων, τη Σκιάθο διαρκεί 3.10 ‘, για το καταπράσινο νησί, τη Σκόπελο 3.45´ ενώ για την Αλόννησο, με τις μοναδικές παραλίες, 4.10 ´.

Κάθε Πέμπτη σας περιμένουν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης δυο ακόμη επιλογές. Ταξιδέψτε για τη Λήμνο, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του ΒΑ Αιγαίου με τις αμέτρητες παραλίες και τα συναρπαστικά αξιοθέατα σε 4.10 ´ και για τη Λέσβο, το κατάφυτο νησί με τις έντονες εναλλαγές των τοπίων σε 7.10´.

Ταχύτητα, άνεση και χωρητικότητα

Το SpeedRunner Jet 2 εξασφαλίζει ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, ενώ είναι το μοναδικό οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 800 επιβατών και 140 οχημάτων!

Τα δρομολόγια

Ταξιδέψτε με με το SpeedRunner Jet 2 στις αγαπημένες Σποράδες κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο από Θεσσαλονίκη προς:

• Σκιάθο σε 3.10 ‘
• Σκόπελο σε 3.45’
• Αλόννησο σε 4.10’

Και κάθε Πέμπτη από Θεσσαλονίκη προς:

• Λήμνο σε 4.10’&
• Λέσβο σε 7.10’

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

• ww.seajets.com
• 210 710 7 710
• Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα