Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΞεκινούν εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Ξεκινούν εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο ύψος της Τούμπας (έξοδος από την οδό Διαγόρα) στη Χ.Θ. 15+750 περίπου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας. Στη συνέχεια, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας με κατεύθυνση προς ανατολικά πριν την είσοδο για Κωνσταντινουπολίτικα, στη Χ.Θ. 16+300 περίπου.

Αντίστοιχα, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, στη Χ.Θ. 9+650 περίπου, τόσο στο ρεύμα προς ανατολικά όσο και στο ρεύμα προς δυτικά, στην κεντρική νησίδα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας αντίστοιχα κάθε φορά, σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και τηρώντας τα χρονικά όρια εργασιών που προβλέπονται ανά κατεύθυνση.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 07.30-14.00 στην κατεύθυνση προς ανατολικά και κατά τις ώρες 10.00 -16.00 στην κατεύθυνση προς δυτικά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα