Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΤουρνουά ποδοσφαίρου για καλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη

Τουρνουά ποδοσφαίρου για καλό σκοπό στη Θεσσαλονίκη

Με κεντρικό σύνθημα «Παίζουμε ΓΙΑ τη ζωή, δεν παίζουμε ΜΕ τη ζωή» διοργανώνεται φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στo πλαίσιo των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου 2023).

Το τουρνουά συνδιοργανώνουν το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ», η «Δομή Της 1ης Φεβρουαρίου 2022 Εις το όνομα του Άλκη», με την υποστήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας. Πρόκειται για αγώνες ποδοσφαίρου για παιδιά των τμημάτων υποδομής της κατηγορίας Κ10 οι οποίοι θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο Athletic Park (Αντώνη Τρίτση 11, Πυλαία Θεσσαλονίκης).

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του τουρνουά απευθύνεται κάλεσμα συμμετοχής από τους διοργανωτές σε παιδιά και γονείς από τους τέσσερις Δήμους (Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού, Πυλαίας – Χορτιάτη), την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 10:00 π.μ. για να παίξουν ποδόσφαιρο και να φωνάξουν όλοι μαζί το σύνθημα: «Παίζουμε ΓΙΑ τη ζωή, δεν παίζουμε ΜΕ τη ζωή».

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προαχθεί, μέσω της συνεργασίας και της αλληλεγγύης στον αθλητισμό, η ιδέα της πρόληψης και προστασίας από κάθε είδους εξαρτητικές και επικίνδυνες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα