Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΘεσσαλονίκη"Τουρνουά αγάπης" σήμερα στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών

“Τουρνουά αγάπης” σήμερα στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών

Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν, και δεν πρέπει να έχουν, νικητές και ηττημένους. Σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στις 10 το πρωί, το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Παύλου θα γεμίσει από παιδιά…

Ομάδες βόλεϊ με νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, από 5 ως 12 χρόνων, θα πάρουν μέρους στο «Τουρνουά Αγάπης» που διοργανώνει ο δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Το γεγονός πως θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, που μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα δοθούν σε ωφελούμενες οικογένειες, αρκεί για να είναι όλοι στις κερκίδες του ΔΑΚ Αγίου Παύλου.

Την διοργάνωση του «Τουρνουά Αγάπης» έχει αναλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου (ΚΕΥΝΣ), έχοντας στο ενεργητικό της παρόμοιες επιτυχημένες διοργανώσεις.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο ΔΑΚ Αγίου Παύλου, οκτώ ομάδες θα είναι παρούσες: Οι ακαδημίες «Πρωταθλητές Πεύκων», ο ΒΑΟ, ο Ηρακλής, τα ΚΔΑΠ Πεύκων, τα ΚΔΑΠ Συκεών, ο Κεραυνός Αγίου Παύλου, ο Πανελλήνιος και το ΣΑΠΚ Νεάπολης.

Η ίδια ακριβώς εκδήλωση θα γίνει και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στο Κλειστό Γήπεδο (ΔΑΚ) Πεύκων, με μοναδική διαφορά πως θα πάρουν μέρος ομάδες μπάσκετ κοριτσιών και αγοριών, 5-12 χρόνων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα