Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών για την εκκένωση της κατάληψης στη Θεσσαλονίκη

ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών για την εκκένωση της κατάληψης στη Θεσσαλονίκη

 

 

«Βράζει» η ατμόσφαιρα περιμετρικά του κτιρίου που πραγματοποίησαν εκκένωση σήμερα αστυνομικοί καθώς ήταν υπό κατάληψη από την ομάδα αναρχικών “Mundo Nuevo”.

Ομάδα αντιεξουσιαστών και αλληλέγγυων κάνουν αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώ στο σημείο έχουν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να τους αποτρέψουν να πλησιάσουν το κτίριο. Παράλληλα αστυνομικοί απαγορεύουν την τη διέλευση πεζών και οχημάτων προς την κατάληψη υπό τον φόβο επεισοδίων.

Οι αστυνομικοί κατά την εκκένωση συνέλαβαν 4 άτομα και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Η δήλωση Θεοδωρικάκου

 

“Άλλη μία κατάληψη απελευθερώθηκε, άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία σήμερα μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ”, ανέφερε πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Άλλη μία κατάληψη απελευθερώθηκε, άλλος ένας χώρος αποδόθηκε στην κοινωνία σήμερα μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ.
Πρόκειται για κτίριο του Δήμου Θέρμης στην Θεσσαλονίκη που τελούσε υπό κατάληψη επί επτά έτη. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για την ασφάλεια των πολιτών!
“.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα