Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηThessbookΤο τραγούδι που είδε στον ύπνο του ο Πέτρος Ιακωβίδης και σηκώθηκε...

Το τραγούδι που είδε στον ύπνο του ο Πέτρος Ιακωβίδης και σηκώθηκε να το γράψει! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήταν μια εικόνα περίεργη και ξύπνησα και το έγραψα σε 5 λεπτά»…


 

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, όπως είναι γνωστό, εκτός από τραγουδιστής είναι και συνθέτης, καθώς έχει γράψει όλα τα τραγούδια του δίσκου του αλλά και τραγούδια που έχουν πει άλλοι καλλιτέχνες, όπως το «Ξημερώματα». 

Μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή «Ο,τι Thess», αποκάλυψε πως το «Ορκίσου», το είδε στον ύπνο του και μπήκε τελευταία στιγμή στο δίσκο του.

 «Το «Ορκίσου» μπήκε τελευταία στιγμή στον δίσκο και είναι πολύ αγαπημένο μου. Είναι ένα τραγούδι, που ξύπνησα στον ύπνο μου, το είδα σαν όνειρο. Ήταν μια εικόνα περίεργη και ξύπνησα και το έγραψα σε 5 λεπτά. Όλο αυτό έχει ένα πλακατζίδικο στοιχείο μέσα. Πριν κοιμηθώ, έβλεπα μια σειρά παλιά και ήταν ένα ζευγάρι που ήταν αγκαλιά και είχε ξαπλώσει στον ώμο του (η γυναίκα) και λέει «ορκίσου πως θα μ’ αγαπάς». Και της έλεγε «μην αγχώνεσαι, εγώ εδώ είμαι». Κοιμάμαι και μου έχουν μείνει αυτές οι λέξεις. Για αυτό και λέει «αποκομίσου στην αγκαλιά μου, νιώσε για λίγη δικιά μου». Μου έμεινε το «ορκίσου» και έτσι ξύπνησα και έγραψα αυτό το τραγούδι» αναφέρει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα