Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Νέα διαδρομή στη λεωφορειακή γραμμή 36 λόγω Flyover

Θεσσαλονίκη: Νέα διαδρομή στη λεωφορειακή γραμμή 36 λόγω Flyover

- Advertisement -

Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) μαζί με τα ΚΤΕΛ προχωρούν σήμερα σε μια ακόμη σημαντική βελτίωση για τις μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη, λόγω του Fly Over και πιο συγκεκριμένα για τη γραμμή Νο. 36.

Αφορά στην παραλλαγή – τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής Νο 36 «Βούλγαρη – ΚΤΕΛ Χαλκιδικής – περιοχή COSMOS – Α.Σ. ΙΚΕΑ» για όλες τις καθημερινές ημέρες της χειμερινής και θερινής περιόδου. Εντάσσεται μία νέα πολύ χρήσιμη διαδρομή στο πρόγραμμα λειτουργίας με την ονομασία Νο 36Χ «Α.Σ. ΙΚΕΑ – Τριανδρία» (για τις ώρες αιχμής της ημέρας 06.45-17.00).

Διαδρομή Λεωφορειακής Γραμμής Νο 36Χ «Α.Σ. ΙΚΕΑ – Τριανδρία»
Αυτή είναι η πέμπτη κατά σειρά σοβαρή ενισχυτική παρέμβαση στις συγκοινωνίες που κάνει ο ΟΣΕΘ μετά την ενίσχυση της γραμμής Νο.45 με επιπλέον δρομολόγια και τις αντίστοιχες προσθήκες νέων διαδρομών εξυπηρέτησης στις γραμμές Νο.43, Νο 45 και Νο.55. Στόχος είναι η διαρκής βελτίωση παροχής του συγκοινωνιακού έργου παράλληλα με τις εργασίες κατασκευής της υπερυψωμένης ταχείας λεωφόρου «flyover» και της αυξημένης ανάγκης εξυπηρέτησης των μετακινούμενων.

«Προσθέσαμε, με την πολύτιμη στήριξη του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, μια σύνθετη γραμμή, με περίπου 20+20 νέα δρομολόγια, με 6 λεωφορεία. Η γραμμή είναι ταυτόχρονα διαμπερής και εγκάρσια ώστε να εξυπηρετούνται και κάθετες μετακινήσεις άκρων της πόλης. Τα έργα κατασκευής του flyover προχωρούν κανονικά χωρίς οι επιπτώσεις τους να είναι φόβητρο στην καθημερινότητα στις μετακινήσεις των Θεσσαλονικέων οι οποίοι συνεργάζονται, χρησιμοποιούν την αστική συγκοινωνία, δείχνουν ωριμότητα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα