Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη - Η μητέρα της 39χρονης που την δάγκωσε οχιά: «Γράφτηκε ότι...

Θεσσαλονίκη – Η μητέρα της 39χρονης που την δάγκωσε οχιά: «Γράφτηκε ότι είναι ερπετολόγος, δεν έχει καμία σχέση»

Aγωνία για την 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγο που δίνει μάχη για τη ζωή της.

Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο επιστάτης σχολείου στο Αγρίνιο είδε μία όχια και ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Τι λέει σήμερα η μητέρα της.

Τότε οι άνδρες της Πυροσβεστικής απευθύνθηκαν σε ανθρώπους που φέρονται να είναι πιο εξειδικευμένοι στο θέμα των ερπετών και ανήκουν σε μία ΜΚΟ.

Ανάμεσά τους και η γυναίκα την οποία δάγκωσε τελικά το φίδι με αποτέλεσμα να πάθει αναφυλακτικό σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η μητέρα της 39χρονης μίλησε στον alpha:

«Προς το παρόν ξέρουμε ότι δεν έχει επιδείνωση από την αρχική κατάσταση και είμαστε σε αναμονή. Είναι εθελόντρια πολλά χρόνια κι ασχολείται με τους εθελοντισμούς πολλά χρόνια. Από καθαρισμούς ακτών, από καθαρισμό σε δάση, από ζώα αδέσποτα στον αδέσποτο πλανήτη, μαζεύει ζώα και τους κάνει στειρώσεις

Έχει ξανακάνει απεγκλωβισμό. Τώρα το να είσαι έμπειρος κι αυτό που ακούστηκε ή που γράφεται ότι είναι ερπετολόγος δεν έχει καμία σχέση ούτε έχει δηλώσει ποτέ ερπετολόγος» είπε επίσης η μητέρα της η οποία επεσήμανε ότι επειδή η κόρη της βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης, πήρε μόνο το ένα γάντι, ενώ τόνισε ότι δεν είναι ερπετολόγος αλλά εθελόντρια.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα