Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΘεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές νερού σε πολλές περιοχές

Θεσσαλονίκη: Έκτακτες διακοπές νερού σε πολλές περιοχές

Έκτακτες διακοπές υδροδότησης σημειώνονται αυτή την ώρα σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΥΑΘ, χωρίς νερό έχουν μείνει οι παρακάτω περιοχές:

-Στο Πανόραμα και συγκεκριμένα στις οδούς Παλαιολόγου Κωνσταντίνου, Πέρδικα και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι έως τις 12:00.

-Στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα στις οδούς Μητροπολίτη Καλλίδου Γρηγορίου, Αβδελά και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι έως τις 12:30.

-Στην Μενεμένη και συγκεκριμένα στην οδό Πόντου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι έως τις 12:30.

-Στον Εύοσμο και συγκεκριμένα στην οδό Ζαΐμη και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι έως τις 12:00.

-Στην Πολίχνη και συγκεκριμένα στην οδό Μεσσήνης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι έως τις 11:30.

-Στη ΒΙΠΕΘ και συγκεκριμένα στην οδό Α3 ΒΙΠΕΘ και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι έως τις 11:00.

-Στη ΒΙΠΕΘ και συγκεκριμένα στην οδούς Α4 ΒΙΠΕΘ, Α9 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι έως τις 13:00.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα