Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Αύριο ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό

Θεσσαλονίκη: Αύριο ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό

- Advertisement -

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 αλλά και στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023..

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στα εξής σημεία:

1. Από τη Χ.Θ.14+000 έως τη Χ.Θ. 7+000, στο αριστερό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
2. Στο αριστερό έρεισμα του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη) επί της Ε.Ο. Αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – Θεσσαλονίκης, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, σε μήκος 500μ. από την αρχή του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (κατεύθυνση προς Μουδανιά),
3. Από την Χ.Θ. 61+000 έως τη Χ.Θ. 58+000, στο δεξιό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα στηθαία ασφαλείας της οδού, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά κατά περίπτωση βλάβης, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ενώ όσον αφορά την Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (κόμβος Κ13) έως τη διασταύρωση του Αεροδρομίου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Ανύψωση φρεατίων του δικτύου αποχέτευσης της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. που βρίσκονται επί της δεξιάς λωρίδας της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (κόμβος Κ13) έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Χαρ. Τρικούπη (Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου) στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 28-03-2023 έως την Παρασκευή 31-03-2023 .

2. Καθαρισμός ερείσματος από φερτές ύλες και φρεατίων υδροσυλλογής εκατέρωθεν της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Αντύπα έως τη διασταύρωση με την 16η Ε.Ο. “Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου” (διασταύρωση “Πράσινα Φανάρια”) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 30-03-2023 έως την Παρασκευή 07-04-2023.

3. Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο ρεύμα ανόδου από τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Κάλλας (ύψος επιχείρησης “ΙΟΝ”) έως τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου για τη Γεωργική Σχολή (έξοδος στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Μουδανιών προς Θεσσαλονίκη).
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 28-03-2023 έως την Παρασκευή 31-03-2023.

4. Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής από τη διασταύρωση Αεροδρομίου “Μακεδονία” έως τη διασταύρωση με την 16η Ε.Ο. “Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου” (διασταύρωση “Πράσινα Φανάρια”), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 03-04-2023 έως την Παρασκευή 07-04-2023 .

Όλες οι εργασίες θα έχουν ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα