Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Μήνυση από τους γονείς της Έμμας - «Δεν θα έπρεπε ο...

Θεσσαλονίκη: Μήνυση από τους γονείς της Έμμας – «Δεν θα έπρεπε ο οδηγός να κυκλοφορεί ελεύθερος»

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου πρόκειται να καταθέσει η οικογένεια της 21χρονης Έμμας που έφυγε από τη ζωή όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας ζήτησαν από τον δικηγόρο τους, κ. Νίκο Ρουσσόπουλο, να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το γεγονός πως ο 26χρονος από την Αλβανία κυκλοφορούσε ελεύθερος, την ώρα που, όπως προέκυψε, δεν διέθετε έγγραφα άδειας παραμονής στη χώρα.

Ο κ. Ρουσσόπουλος, μιλώντας στην «Κ», ανέφερε μεταξύ άλλων πως, ο άνθρωπος αυτός, εφόσον δεν διαθέτει έγγραφα παραμονής, θα έπρεπε τουλάχιστον να βρίσκεται σε ένα κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών.

«Έλαβα εντολή να καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το γεγονός ότι ο 26χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος. Ο άνθρωπος αυτός όφειλε να είναι τουλάχιστον σε ένα κέντρο φιλοξενίας αλλοδαπών και να περιμένει να αντιμετωπίσει την ελληνική Δικαιοσύνη. Το να κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους χωρίς έλεγχο από κάποια υπηρεσία θεωρούμε πως είναι εγκληματικό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα