Αρχική Θεσσαλονίκη Thermi’s Next Top Model Citizen: Μία πρωτοποριακή διαδικτυακή εκδήλωση από το Συμβούλιο...

Thermi’s Next Top Model Citizen: Μία πρωτοποριακή διαδικτυακή εκδήλωση από το Συμβούλιο Νέων δήμου Θέρμης

Με μία πρωτότυπη και δημιουργική δράση, που παράλληλα, θέτει σημαντικά ερωτήματα για τον ρόλο των σημερινών νέων ως σύγχρονων πολιτών, έρχεται να μας συστηθεί ο Τοπικός Κύκλος Τριλόφου – Πλαγιαρίου του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης.

Μέσα από μία ταινία μικρού μήκους την οποία δημιούργησαν οι νέοι από τον Τρίλοφο και το Πλαγιάρι, δίνουν τη δική τους οπτική για ένα νέο μοντέλο πολίτη και συζητούν μαζί μας τους προβληματισμούς τους για τη θέση και το ρόλο της νεολαίας στη σημερινή κοινωνία.

Το στίγμα δίνει η νεολαία του Τριλόφου και του Πλαγιαρίου μέσα από την ανακοίνωσή τους: “κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού ακούγονται στη χώρα μας πολλές απόψεις που υποστηρίζουν ότι οι νέοι συμβάλλουν με την ανεύθυνη στάση τους στη διασπορά του ιού στην κοινότητα. Οι νέοι ακούγονται όμως; Τι θα συνέβαινε, εάν μας δινόταν η ευκαιρία και αποκτούσαμε κι εμείς δικαίωμα λόγου σε ό,τι μας αφορά; Θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε ένα νέο μοντέλο πολίτη; Κι αν ναι, τι χαρακτηριστικά θα είχε αυτό;”

Με αφορμή αυτούς τους προβληματισμούς και τη θέση των νέων στην κοινωνία σήμερα, ο Τοπικός Κύκλος Τριλόφου-Πλαγιαρίου μας προσκαλεί όλους το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο Thermi’s Next Top Model Citizen, που θα διαρκέσει από τις 20:00 έως τις 22:00.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom.

Το link της εκδήλωσης θα κοινοποιηθεί προσεχώς.

Για όσους ενδιαφέρονται αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν, θα πραγματοποιηθεί live streaming μέσω της σελίδας του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης.

https://www.facebook.com/events/705346566804570/

- Advertisement -
- Advertisement -

Stay Connected

32,304ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,630ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,492ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Must Read

- Advertisement -
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.