Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΘεσσαλονίκη“The Enforcer“: Σε κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκε η Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

“The Enforcer“: Σε κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκε η Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

Σε κινηματογραφικό πλατό για τις ανάγκες της χολιγουντιανής ταινίας, στην οποία συμμετέχει ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Κέιτ Μπόσγουρθ, μετατράπηκε η Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης, καθώς, με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας “The Enforcer“.

Δεύτερη εβδομάδα γυρισμάτων της Χολιγουντιανής ταινίας και η κάμερα της ΕΡΤ3 βρέθηκε στα γυρίσματα στη Γερμανική Σχολή, στα οποία συμμετέχει και ο διάσημος Ισπανός ηθοποιός.

Στην συγκεκριμένη σκηνή, δεν χρειάστηκε να γίνουν ιδιαίτερες παρεμβάσεις για να θυμίζει Φλόριντα και Μαϊάμι. Ένα σχολικό λεωφορείο έχει τοποθετηθεί δίπλα στο διάσημο πλέον όχημα Μπαρακούντα, ενώ στο γύρισμα συμμετέχουν πολλά παιδιά. Τεχνικοί και μέλη της παραγωγής φρόντισαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί ώστε όλα να είναι έτοιμα για το γύρισμα.

Τα γυρίσματα της Χολυγουντιανής παράγωγης θα ολοκληρωθούν τέλη Ιουλίου. Μέχρι τότε, όλη πόλη θυμίζει πλατό. Το συνολικό κόστος της παραγωγής ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΡΤ3

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα