Αρχική seleo Θέμα Tριτοκοσμικές εικόνες στη διεύθυνση αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Tριτοκοσμικές εικόνες στη διεύθυνση αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

«Κουβάδες για να μαζεύουν το νερό, ντουβάρια και ταβάνια ετοιμόρροπα από τη μούχλα και την υγρασία και το νερό να τρέχει μέχρι και μέσα από τα φωτιστικά, συνθέτουν την τραγική κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι 25 εργαζόμενοι της διεύθυνσης αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην Αλάνα της Τούμπας, στον 2ο όροφο», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Σάκης Τζακόπουλος.

«Οι τριτοκοσμικές εικόνες που ακολουθούν στο βίντεο από τις 12/10/2021, στις 12:00 το μεσημέρι, αποτελούν την καθημερινότητα των εργαζομένων… όποτε βρέχει!

Μάλιστα, αντίστοιχες, εκτεταμένες, ζημιές υπάρχουν και στο υπόλοιπο κτίριο ακόμη και στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η τοπική κοινότητα. Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτή η κατάσταση «λιμνάζει» εδώ και τέσσερα χρόνια», σημειώνει.

«Οι εικόνες αυτές είναι το λιγότερο ντροπιαστικές. Δεν πρόκειται για μία πλημμυρισμένη περιοχή γύρω από τον ποταμό Ρήνο, ούτε για φυσική καταστροφή μετά από νεροποντή σε πυρόπληκτη περιοχή, ούτε για το… νέο ενυδρείο της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είναι αδιανόητο να επικρατεί αυτή η κατάσταση σε μία υπηρεσία όπου καθημερινά δουλεύουν εργαζόμενοι. Η Διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης θα πρέπει να σταματήσει απλώς να εξαγγέλλει και να φτιάχνει έργα στα χαρτιά και να ασχοληθεί με το σπίτι της. Αλλιώς… θα πέσει να την πλακώσει.», τονίζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σάκης Τζακόπουλος καλώντας τη διοίκηση να περάσει από τα λόγια στα έργα.

 

- Advertisement -

Must Read