Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠαραιτήθηκε ο Βασίλης Γάκης από τη θέση του προέδρου του Μεγάρου Μουσικής...

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Γάκης από τη θέση του προέδρου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

Την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης υπέβαλλε ο κ. Βασίλης Γάκης, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, κατ’ εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου που αφορά την εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών.

Με επιστολή του στην αρμόδια Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Λίνα Μενδώνη, την οποία κοινοποίησε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, κ. Νικόλα Γιατρομανωλάκη και  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Μ.Μ.Θ., ο κ. Γάκης τους ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του αλλά και τη γόνιμη συνεργασία που ανέπτυξαν επί 3 χρόνια.

«Οι ευχαριστίες μου αυτές δεν απορρέουν από το τυπικό και το είθισται της περίστασης αλλά από την ουσία της συνεργασίας» αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενο της παραίτησής του, ενώ προσθέτει ότι σε αγαστή συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έθεσαν ως προτεραιότητα να αναδείξουν τον πολιτισμό και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα