Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΜητέρα 25χρονου από τη δομή ΑμεΑ της Θεσσαλονίκης: “Μου στέρησαν τη μυρωδιά...

Μητέρα 25χρονου από τη δομή ΑμεΑ της Θεσσαλονίκης: “Μου στέρησαν τη μυρωδιά του… μόνο αυτό ήθελα…”

Ο Πάρης έσβησε πριν από ένα χρόνο σε ίδρυμα για άτομα με ειδικές ανάγκες της Θεσσαλονίκης.  Συγκλονίζει, η μητέρα του, που μίλα στον ΑΝΤ1.

«Θα δεχόμουνα την απώλεια του παιδιού μου, αν έφευγε από παθολογικά αίτια αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο…. Μου στέρησαν τη μυρωδιά του,  μου τη στέρησαν μόνο αυτό ήθελα… Είναι ο χρόνος του, αλλά τώρα για μένα δεν έχει σημασία τίποτα, μόνο να ηρεμήσει η ψυχούλα του και να μη συμβεί σε κανένα άλλο παιδί», αναφέρει.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο νεαρός ξυλοκοπήθηκε από υπάλληλο της δομής.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος υποτίθεται με νοημοσύνη θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί ανυπεράσπιστο».

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς το ίδρυμα επιχείρησε να αποκρύψει την πραγματική αιτία θανάτου του παιδιού τους.

«Eίχαμε ψευδή ενημέρωση, ότι ο Πάρης μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Παπανικολάου γιατί ένας άλλος περιθαλπόμενος τον χτύπησε στο κεφάλι με παντόφλα και τον πήγαν εκεί για προληπτικές εξετάσεις και μην ανησυχείτε,  ήταν οι λέξεις τους. ….Και μετά από 24 ώρες ενημέρωσαν τον σύζυγό μου ότι ο Πάρης έφυγε από τη ζωή», λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του Πάρη.

Η συγκεκριμένη δομή βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς έχουν αποκαλυφθεί,  βασανισμοί αλλά και τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα