Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜε σκουπίδια είναι στολισμένο το κέντρο της Θεσσαλονίκης ανήμερα των Χριστουγέννων (ΦΩΤΟ)

Με σκουπίδια είναι στολισμένο το κέντρο της Θεσσαλονίκης ανήμερα των Χριστουγέννων (ΦΩΤΟ)

Με σκουπίδια είναι στολισμένο το κέντρο της Θεσσαλονίκης ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η διοίκηση Ζέρβα επέλεξε να αφήσει σήμερα, ημέρα εορτασμού των Χριστουγέννων το κέντρο της Θεσσαλονίκης γεμάτo σκουπίδια. Οι εικόνες μόνο ντροπή και δυσφήμιση προκαλούν τόσο εγχώρια όσο και σε τουρίστες που ενδεχομένως να έχουν επιλέξει την πόλη για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Χθες από νωρίς το μεσημέρι η πόλη, όπως είθισται, έγινε ένα απέραντο πάρτι. Μουσικές, ποτά, φαγητό είχαν κατακλείσει κάθε σημείο. Αργά το βράδυ, όταν το «πάρτι» έληξε,  πολίτες που διασκέδαζαν άφησαν πίσω τους αρκετά σκουπίδια. Από την άλλη καταστηματάρχες στην προσπάθεια του να περισώσουν την κατάσταση μαζεύοντας κάποια σκουπίδια τα μετέφεραν στους πλησιέστερους κάδους με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν σκουπιδότοπους όπου υπήρχαν κάδοι, καθώς γέμισαν ασφυκτικά και ξεχείλισαν.

Και ενώ αναμενόταν μετά το ξέφρενο πάρτι ότι θα εμφανιζόταν αυτό το πρόβλημα από ότι φαίνεται, εκ του αποτελέσματος, δεν υπήρξε η στοιχειώδης συνεννόηση μεταξύ της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης με τους επιχειρηματίες ώστε να αποφευχθούν οι σημερινές ντροπιαστικές εικόνες. Από την άλλη, η αντιδημαρχία καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι τα αντανακλαστικά της είναι μουδιασμένα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα