Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΛέκτορας ΑΠΘ: «Ο Γιώργος που έπεσε από το παράθυρο είναι αριστούχος, δεν...

Λέκτορας ΑΠΘ: «Ο Γιώργος που έπεσε από το παράθυρο είναι αριστούχος, δεν ήταν αφηρημένος»

- Advertisement -

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε λέκτορας του ΑΠΘ για τον 19χρονο φοιτητή της Νομικής που έπεσε από το παράθυρο τρίτου ορόφου, όταν κάθισε στο πεζούλι επειδή δεν έβρισε διαθέσιμη θέση στο αμφιθέατρο.

 

Ο κ. Τάσος Παυλόπουλος μιλά για έναν αριστούχο φοιτητή, ενώ αναφέρεται και στην δύσκολη κατάσταση που βίωσε ο 19χρονος κατά την διάρκεια της πανδημίας την χρονιά που έδινε πανελλήνιες, όταν ο πατέρας του πέθανε από κορωνοϊό.

Τέλος, ο κ. Παυλόπουλος υποστηρίζει ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η ανάρτηση: 

«Μια κλήση απο έναν άγνωστο αριθμό εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο κινητό μου: “Καλημέρα σας κύριε Παυλόπουλε, είμαι η αδερφή του […], του φοιτητή που έπεσε από το παράθυρο της Νομικής”.Πάγωσα μόλις άκουσα για ποιο άτομο πρόκειται. Το παιδί αυτό, κατα το περασμενο εαρινο εξάμηνο, ήταν στο Τμήμα μου στο μάθημα του Γενικού Διοικητικού Δικαίου. Είχα πραγματικά την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του: Υπόδειγμα αξιοπρέπειας, προσήνειας, μεθοδικότητας, συνέπειας. Παρέδωσε ένα αρτιότατο γραπτό, λαμβάνοντας “Άριστα 10” σε ένα από τα πιο απαιτητικά μαθήματα της Νομικής. Αυτός είναι ο φοιτητής μας, κύριοι: ένα παιδί που διψά για γνώση και μάθηση και γι’ αυτό δεν το έχει σε τίποτα να καθίσει ακόμα και στο πεζούλι του παραθύρου, για να παρακολουθήσει το μάθημα του, όταν δεν βρίσκει άλλον χώρο στην αίθουσα. Είναι ο ευσυνείδητος, ο φιλότιμος, ο φίλεργος νέος νομικός ΚΑΙ ΟΧΙ ο (δήθεν) αφηρημένος και όσα άλλα ιταμά διακινούνται (ή διαχέονται) στη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου, προκειμένου να εξωραΐσουν την ακηδία που καθημερινά βιώνουν οι φοιτητές. Είναι, όμως και κάτι άλλο στα δικά μου μάτια…Είναι ένας ήρωας! Ένα παιδί που έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό, όταν έδινε πανελλήνιες και πάρα ταύτα έπρεπε να βάλει τα δυνατά του, για να περάσει στη Σχολή που πάντα ονειρευόταν και τώρα η μοίρα τού χτυπάει την πόρτα με μια ακόμα δοκιμασία…Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι και τόσο καλή όσο παρουσιάζεται. Κάποιοι έχουν τους δικούς τους λόγους να παρουσιάζουν το θέμα σαν να έπεσε γάτα από τον τρίτο όροφο και όχι άνθρωπος! Είναι ακόμα στη φάση του κινδύνου, όχι της ανάρρωσης. Υποβλήθηκε σε αξονική εξέταση [διότι δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί (μαγνητικός τομογράφος στο νοσοκομείο!!!], επίκεινται χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ παράλληλα υπάρχει ανησυχία για το ήπαρ του.Για τον αγώνα που δίνει, μια είναι η δέσμευση, που θέλω να φθάσει στα αυτιά του με τον τρόπο αυτόν και ξέρω ότι συνέχει όλους τους συμφοιτητές του: Στη δοκιμασία αυτη, για οποιοδήποτε θέμα (νομικό, φοιτητικό, υγείας) αντιμετωπίζεις,
ΓΙΩΡΓΟ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!»

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα