Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚριτική στη διοίκηση Ζέρβα από τον Στέλιο Αγγελούδη

Κριτική στη διοίκηση Ζέρβα από τον Στέλιο Αγγελούδη

Κριτική στη διοίκηση Ζέρβα για απουσία έργου σε βασικούς τομείς της καθημερινότητας, όπως καθαριότητα, κυκλοφοριακό, πράσινο και δημόσιοι χώροι άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, σε συνάντηση με δημοσιογράφους.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα, ο κ. Αγγελούδης σημείωσε: «Αυτό που με τρόμαξε δεν είναι η εικόνα της πόλης αλλά το γεγονός πως άρχισα να τη συνηθίζω. Και το χειρότερο, άρχισαν να τη συνηθίζουν και οι συμπολίτες μας».

Ερωτηθείς τι βαθμό βάζει στη σημερινή διοίκηση, απάντησε πως το μόνο που μπορεί να βαθμολογήσει θετικά είναι οι ασφαλτοστρώσεις.

Το επόμενο διάστημα, ο κ. Αγγελούδης θα ανακοινώσει περίπου 50- 60 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. «Το στοίχημά μου είναι η δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας που θα δουλεύει για την πόλη. Όχι σέλφι, βόλτα και διασκέδαση. Πρώτος εγώ θα σηκώσω τα μανίκια. Δεν υπάρχει συνεννόηση με κόμματα, θέλουμε να ενώσουμε δυνάμεις με όσους ανήκουν από τη δεξιά μέχρι τον αριστερό προοδευτικό χώρο», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα