Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚαλοκαιρινό πάρτι σε ρυθμούς ντίσκο με δωρεάν είσοδο στη Θεσσαλονίκη

Καλοκαιρινό πάρτι σε ρυθμούς ντίσκο με δωρεάν είσοδο στη Θεσσαλονίκη

- Advertisement -

Στις κορυφαίες επιτυχίες της ντίσκο μουσικής είναι αφιερωμένο το καλοκαιρινό πάρτι, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο προαύλιο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με διοργανωτή τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης και ελεύθερη είσοδο.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων από την εμφάνιση του συγκεκριμένου είδους μουσικής, που καθιέρωσε τις ντισκοτέκ σε όλον τον πλανήτη, ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης θα παρουσιάσει τραγούδια από το προσωπικό αρχείο του, τα πρωτότυπα βίντεο κλιπ των οποίων θα προβάλλονται σε μεγάλη οθόνη. Ο κατάλογος των 20 τραγουδιών που θα ακουστούν βασίζεται στο περιοδικό Billboard και στο μοναδικό βιβλίο Hot Dance/Disco που περιλαμβάνει τις περισσότερες από 8.000 μεγάλες επιτυχίες της ντίσκο από την περίοδο 1974-2003.

Οι …πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00 και στον χώρο δίπλα στη θάλασσα θα υπάρχουν 300 καρέκλες. Ωστόσο, δεδομένου ότι πρωταγωνίστρια της βραδιάς θα είναι η χορευτική μουσική, όσοι δεν προλάβουν θέση, μπορούν να επιδοθούν σε χορευτικές φιγούρες υπό το φως της πανσελήνου. Άλλωστε, στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 5.000 άτομα.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 20:00 με ζωντανό πρόγραμμα και χορό από μαθητές σχολών χορού, ενώ μετά τις 21:00, στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, θα γίνει η παρουσίαση και προβολή των βίντεο κλιπ, που θα διαρκέσει έως τις 22:30.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα