Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕξιχνιάστηκε η δολοφονία 33χρονου στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 33χρονου στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 33χρονου στη Θεσσαλονίκη. Το πτώμα του άνδρα είχε εντοπιστεί στο Σχολάρι στις 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 2 έτεροι αλλοδαποί, ηλικίας 39 και 53 ετών, ένας εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας για εμπλοκή του σε υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την διενεργούμενη έρευνα ο 33χρονος, απογευματινές ώρες της 15-08-2020, είχε μεταβεί από κοινού με τους φερόμενους ως δράστες, με τους οποίους διατηρούσε φιλικές σχέσεις, σε περιοχή της Χαλκιδικής και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους οικείους του. Από τη συνδυαστική μελέτη, την ανταλλαγή – συλλογή πληροφοριών με αλλοδαπές αστυνομικές υπηρεσίες μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τη διενέργεια ειδικών ανακριτικών πράξεων ταυτοποιήθηκαν τα ανωτέρω άτομα ως οι δράστες της ανθρωποκτονίας.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο 39χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ για τον 53χρονο, ο οποίος είχε ήδη διαφύγει στη χώρα καταγωγής του, εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης και αναζητείται.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα