Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στην 30η Επαρχιακή Οδό

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στην 30η Επαρχιακή Οδό

- Advertisement -

Συνεχίζονται για άλλες δύο εβδομάδες οι εργασίες συντήρησης στην 30η Επαρχιακή Οδό (Ν. Ρυσίου- Ταγαράδων- Αγίας Παρασκευής – Σουρωτής- Βασιλικών) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα, συνεχίζονται οι εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), οι εργασίες καθαρισμού ερείσματος και οι χωματουργικές εργασίες επί της 30ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Ρυσίου- Ταγαράδων- Αγίας Παρασκευής – Σουρωτής- Βασιλικών), στο οδικό τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Μουδανιών έως τον οικισμό των Βασιλικών και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας κάθε φορά.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν α έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα