Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΩραιόκαστρο: To υπερσύγχρονο “3 σε 1” σάρωθρο

Ωραιόκαστρο: To υπερσύγχρονο “3 σε 1” σάρωθρο

Με ένα νέο υπερσύγχρονο σάρωθρο… 3 σε 1, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό, πλύσιμο και αποχιονισμό δρόμων ενισχύθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια να διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό. Ενισχύουμε την Υπηρεσία Καθαριότητας με ένα νέο σάρωθρο, που θα μας βοηθήσει σημαντικά στον καθαρισμό των δημόσιων χώρων», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Το νέο σάρωθρο παρέλαβε την Παρασκευή στο εργοτάξιο του Δήμου Ωραιοκάστρου η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου. «Με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε την προσπάθεια να διατηρούμε καθαρό τον Δήμο μας. Το νέο σάρωθρο είναι ένα ευέλικτο στη χρήση μηχάνημα που περιλαμβάνει λειτουργίες 3 σε 1! Δηλαδή, έχει ένα σύστημα εύκολης αλλαγής, με το οποίο αποσυναρμολογείται η λειτουργία σάρωσης, ώστε το μηχάνημα να μπει σε χρήση υγρού πλυσίματος/ξεπλύματος ή εκχιονιστικού με ειδικά συστήματα ασφαλείας για χειμερινές συνθήκες. Έτσι, το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό, πλύσιμο και αποχιονισμό δρόμων», αναφέρει η κ. Δημητριάδου.

Το νέο σάρωθρο είναι κατασκευασμένο βάσει υψηλών προδιαγραφών και ποιοτικών υλικών για αντοχή στον χρόνο. Είναι εξοπλισμένο με συστήματα βουρτσών και κάδο απορριμμάτων μεγάλης χωρητικότητας, ενώ έχει οικολογική ετικέτα «Blue Angel» (RAL-UZ 59), τηρώντας το επιτρεπτό όριο θορύβου και εκπομπής καυσαερίων με σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα