Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΩραιόκαστρο: Παρουσία δεκάδων εθελοντών η αιμοδοσία του δήμου

Ωραιόκαστρο: Παρουσία δεκάδων εθελοντών η αιμοδοσία του δήμου

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα το παρόν σε αυτή έδωσαν δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, μέλη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Συλλόγου Γυναικών «Η Αρίστη» και του Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου. Παράλληλα στο πλαίσιο της αιμοδοσίας έγινε και ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τη δωρεά του μυελού των οστών και όσοι επιθυμούσαν εγγράφηκαν ως εθελοντές δότες στην τράπεζα μυελού των οστών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του δήμου Ωραιοκάστρου, κ. Χρήστος Σαραμούρτσης ανέφερε πως: “Και σήμερα αποδείξαμε ότι έχουμε περίσσευμα αγάπης, το οποίο δίνουμε απλόχερα στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Ωραιοκάστρου, τα μέλη των Συλλόγων ΕΠΩΦ και ”Αρίστη” και του Συμβουλίου Νέων του Δήμου μας, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία. Η ανταπόκρισή τους ήταν μεγάλη και καταφέραμε να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος. Σημαντική ήταν επίσης, η ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον των πολιτών σχετικά με την ενημέρωση που έγινε από το ”Όραμα Ελπίδας” για τη δωρεά μυελού των οστών. Συμβάλλουμε και εμείς στην αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών”, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, τους εργαζόμενους και την διοίκηση του Θεαγένειου νοσοκομείου και τον «Σύλλογο Όραμα Ελπίδας» για την διοργάνωση της δράσης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα