Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΩραιόκαστρο: Με γιορτή τέχνης και περιβάλλοντος αρχίζει το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024

Ωραιόκαστρο: Με γιορτή τέχνης και περιβάλλοντος αρχίζει το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024

- Advertisement -

Με μια γιορτή τέχνης και περιβάλλοντος, με πρωταγωνιστές τα παιδιά, ανοίγει το Σάββατο 1 Ιουνίου η αυλαία των εκδηλώσεων Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 του δήμου Ωραιοκάστρου.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Πάρκο «Καλόγερος» στο Ωραιόκαστρο από τις 11:00 το πρωί ως τις 18:00 το απόγευμα. Αυτή έρχεται στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του δήμου Ωραιοκάστρου, της Λέσχης Πολιτισμού «Φιλότεχνον» και του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, με φιλοξενούμενο τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου. Στο χώρο θα στηθούν εκθέσεις με έργα των παιδικών εικαστικών τμημάτων της Λέσχης Πολιτισμού «Φιλότεχνον» και με φωτογραφίες του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου από τον αγώνα δρόμου της Μονάδας «Ελπίδα».

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα εκδήλωσης είναι το εξής:

  • 11:00: Έναρξη / Προσκοπικά παιχνίδια, παρουσίαση περιβαλλοντικού προγράμματος 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου / εικαστικά εργαστήρια Λέσχης Πολιτισμού Φιλότεχνον (θα γίνονται ως τη λήξη της εκδήλωσης)
  • 12:30-14:00: Κυνήγι θησαυρού
  • 14:00-15:00: Πικ-νικ και παρουσίαση προγραμμάτων από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου και το Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρούδας
  • 15:00: Διαγωνισμός Ζαχαροπλαστικής
  • 16:00-17:00: Συλλογική δημιουργία πανό
  • 17:00-18:00: Δράση από τον Ποδηλατικό Σύλλογο
  • 14:00-18:00: Παιχνίδια ανακύκλωσης
    Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονέων που τιμάται κάθε χρόνο 1 Ιουνίου και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που τιμάται στις 5 Ιουνίου. Η είσοδος για τα παιδιά, τους γονείς και τους συνοδούς είναι ελεύθερη.
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα