Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΩραιόκαστρο: Έξω απο τα σπίτια κόβουν βόλτες τα αγριογούρουνα, βίντεο

Ωραιόκαστρο: Έξω απο τα σπίτια κόβουν βόλτες τα αγριογούρουνα, βίντεο

Τα αγριογούρουνο στο Ωραιόκαστρο κοντεύουν να γίνουν μία εικόνα συνηθισμένη, το να κόβουν βόλτες .
Όμως ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, έξω από αυλές σπιτιών και με τη φασαρία που προκαλούν τα ξημερώματα να ξυπνούν τρομαγμένοι οι κάτοικοι, δεν μπορεί ακόμα να γίνει αποδεκτό από τον κόσμο. Και όλο αυτό ίσως να μην πρέπει κιόλας να γίνει αποδεκτό από τον κόσμο.
Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη και η καθυστέρηση των αρμοδίων ούτως ώστε να δοθεί ένα τέλος έχει υπερβεί το προβλεπόμενο.
Οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου είναι ανήσυχη πλέον και δεν γνωρίζουν πού και πότε μπορεί να εμφανιστεί η αγέλη των αγριογούρουνων μπροστά τους.
Το παρακάτω βίντεο το έστειλε στο oraiokastro24 αναγνώστης στο οποίο αναφέρει:
Ξύπνησα από έναν έντονο ήχο και βγήκα και ειδα δυο μεγάλα γουρούνια με 10 μικρά μαζί. Κάλεσα το 100 να ενημερώσω αλλά δε γνωρίζω αν έγινε κάτι. Την ίδια εικόνα αντίκρισε η αδερφή μου λίγες μέρες πριν όπως έφευγε από το σπίτι μας με το αυτοκίνητο και όταν μου το είπε δε το πίστευα. Και αυτή είχε ενημερώσει αλλά μάλλον δεν ήρθε κανεις. Αυτό συνέβη στο Παλαιοκαστρο, στην οδό μεταξύ Ξηροκρήνης και Προφήτη Ραφαήλ, στο πάρκο, λίγο πιο πάνω από το ξενοδοχείο Prestige.
Θεωρώ ότι πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος γι αυτό γιατί στην περιοχή υπάρχουν σπίτια με παιδιά και πολύς κόσμος επιστρέφει με τα πόδια στο σπίτι του βράδυ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα