Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΧ. Γιαννούλης: Τραγικά απόντες στην πόλη οι βουλευτές Θεσσαλονίκης

Χ. Γιαννούλης: Τραγικά απόντες στην πόλη οι βουλευτές Θεσσαλονίκης

«Όλοι οι αυτοδιοικητικοί της  Θεσσαλονίκης έχουν ‘αδειάσει’ τον θεατρίνο Αδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με το ποιος ευθύνεται για την τραγική κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε η Θεσσαλονίκη. Τραγικά απόντες οι βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Την πόλη που δοκιμάζεται εδώ και τρεις μήνες», τόνισε σε συνέντευξή του ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης μιλώντας στον «Παραπολιτικά FM», πρόσθεσε ότι «Τα όποια δημοσκοπικά ευρήματα δεν μπορούν να καλύψουν ούτε να αλλάξουν την πραγματική εικόνα στα δημόσια νοσοκομεία».

«Σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει αποτυπώσει ότι η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της κρίσης. Δεν είναι οι τάσεις και η πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που απασχολούν την κοινωνία. Για όσους θέλουν να αναδείξουν εσωστρέφεια αρκεί και ένας μορφασμός για να το κάνουν», υπογράμμισε.

«Κανένα στέλεχος του κόμματος δεν έχει αποκλίνει από τις δύο βασικές παραμέτρους. Την επιτακτική πολιτική και κοινωνική ανάγκη να υπάρξει μία προοδευτική  κυβέρνηση και την έκφραση απόλυτης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα», επεσήμανε ο κ. Γιαννούλης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα