Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧωρίς γάντια καθαρίζουν βρώμικα φρεάτια εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς γάντια καθαρίζουν βρώμικα φρεάτια εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς γάντια καθαρίζουν φρεάτια και σχάρες εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το γεγονός αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Κώστας Ιακώβου, στο facebook.

Οι φωτογραφίες είναι από εργασίες που έκαναν εργαζόμενοι της αντιδημαρχίας καθαριότητας ανακύκλωσης και μηχανικών μέσων του δήμου, σε σχάρα που έφραξε λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χαλκιδικής και Π.Συνδίκα, στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα.

Βέβαια ο αντιδήμαρχος τις φωτογραφίες τις ανέβασε στα social media για να ενημερώσει τους δημότες ότι ο δήμος καθάρισε μια σχάρα, τα αυτονόητα δηλαδή… όμως άθελα του αποκάλυψε τα ελλιπή υγειονομικά μέτρα κάτω από τα οποία εργάζεται το προσωπικό της καθαρότητας της διοίκησης Ζέρβα. Μάλιστα, πέρα από τα γάντια , όπως διακρίνεται, ο εργαζόμενος δεν φοράει ούτε γαλότσες και για να προφυλαχθεί από τα νερά κάλυψε τα πόδια του με μαύρη σακούλα. Μεγάλη επιτυχία του Δήμου Θεσσαλονίκης και του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα εν έτη 2022 οι εργαζόμενοι να μην διαθέτουν γάντια και γαλότσες. Ενώ την ίδια ώρα έδωσε αρκετές χιλιάδες ευρώ  για να αγοραστούν λεωφορεία από την Λειψία, για τις ανάγκες του ΟΑΣΘ, και εν τέλει κυκλοφορούν ελάχιστα στους δρόμους.

 

Δείτε και βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα