Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΧριστούγεννα στο Μέγαρο 2020 Οι Online μεταδόσεις της πρωτοχρονιάς The Christmas Duets

Χριστούγεννα στο Μέγαρο 2020 Οι Online μεταδόσεις της πρωτοχρονιάς The Christmas Duets

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης υποδέχεται τη νέα χρονιά μέσα από κλασικούς αλλά και πιο σύγχρονους δρόμους, με τέσσερα ντουέτα από υπέροχες ανδρικές και γυναικείες φωνές! Η σειρά βίντεο «The Christmas Duets», που μπορούμε να απολαύσουμε από την 1η Ιανουαρίου 2021 στις 16:00 στο κανάλι του ΟΜΜΘ στο youtube, περιλαμβάνει ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα:

 

– Η μέτζο σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου και ο τενόρος Φίλιππος Μοδινός παρουσιάζουν αγαπημένες άριες από όπερες των Μπιζέ, Σεν Σανς, Βέρντι, Πουτσίνι και Λέχαρ, αλλά και γνωστά τραγούδια όπως «Granada» και «Con te partirò». Στο πιάνο συνοδεύει ο Ελευθέριος Μισιργής.

https://www.youtube.com/watch?v=nRhvOlkmZZM

 

– Η σοπράνο Σοφία Μητροπούλου και ο βαρύτονος Armando Puklavec ερμηνεύουν ένα μικτό πρόγραμμα με άριες από όπερες των Μότσαρτ, Πουτσίνι και Τσιλέα, τραγούδια των Σούμπερτ και Χέντελ, αλλά και κομμάτια από γνωστά μιούζικαλ όπως «Ο βιολιστής στη στέγη» και «Cats». Στο πιάνο ο Ελευθέριος Μισιργής.

https://www.youtube.com/watch?v=ulLwRMfwTF8

 

– Η Νόνικα Μαλκουτζή και ο Πάνος Ζώης μας ταξιδεύουν από την Ιταλία του Νίνο Ρότα και την Κούβα της Μαρία Τερέζα Βέρα μέχρι τα κατωιταλιάνικα τραγούδια και τη σεφαραδίτικη παράδοση. Πιάνο παίζει ο Γρηγόρης Σημαδόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=A1ehNT9Kpbo

 

– Η Χριστίνα Μυλώση και ο Αλέξανδρος Τζοβάνης, με τη συνοδεία του Ελευθέριου Μισιργή στο πιάνο, μας προτείνουν μια μουσική διαδρομή από τον κλασικό της τζαζ Κόουλ Πόρτερ μέχρι τους σύγχρονους Τρέβορ Ντάνκαν, Λάρα Φαμπιάν και Αλίσια Κιζ, με σταθμούς σε ταινίες όπως «Σινεμά ο Παράδεισος» και «Η πεντάμορφη και το τέρας».

https://www.youtube.com/watch?v=KcEQrXowODo

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα