Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΦοιτητικοί Σύλλογοι ΑΠΘ: Απαράδεκτο να διακόπτονται τα μαθήματα μας λόγω αυτών των...

Φοιτητικοί Σύλλογοι ΑΠΘ: Απαράδεκτο να διακόπτονται τα μαθήματα μας λόγω αυτών των περιστατικών

«Απαράδεκτο επί ένα μήνα τώρα να διακόπτονται τα μαθήματα μας ή να γίνονται διαδικτυακά, λόγω αυτών των περιστατικών», αναφέρουν Φοιτητικοί Σύλλογοι ΑΠΘ Μαθηματικού, Φυσικού, Χημικού μετά τα σημερινά επεισόδια στο ΑΠΘ και τονίζουν ότι θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση τους:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12.00 παρέμβαση των προέδρων και των εκλεγμένων στα ΔΣ των Φοιτητικών μας Συλλόγων στην Κοσμητεία της ΣΘΕ. Απαιτήσαμε να πάρει θέση η Κοσμητεία για να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις από το κτήριο του Βιολογικού, ως απαραίτητος όρος για να δοθεί τέλος στα σκηνικά έντασης που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα στη Σχολή μας. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας της Βιβλιοθήκης.

Είναι απαράδεκτο επί ένα μήνα τώρα να διακόπτονται τα μαθήματα μας ή να γίνονται διαδικτυακά, λόγω αυτών των περιστατικών. Είναι βαριές οι ευθύνες της Κοσμητείας,της Πρυτανείας και της Κυβέρνησης που πρέπει τώρα να πάρουν θέση για αυτά τα γεγονότα και να εξασφαλίσουν ότι η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχίσει ομαλά χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των φοιτητών. Επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει και εξελίσσεται οργανωμένο σχέδιο έντασης της καταστολής που συνοδεύει το επικείμενο νέο χτύπημα στις σπουδές μας.

Προχωράμε με τον συντονισμό των Φοιτητικών Συλλόγων την Δευτέρα 30/05 στις 18:00 για να μπορέσουμε να δώσουμε οργανωμένη απάντηση μέσα από τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα