Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΦοιτητές Ιατρικής του ΑΠΘ εργάζονται εθελοντικά σε Μονάδες Υγείας στη Χαλκιδική

Φοιτητές Ιατρικής του ΑΠΘ εργάζονται εθελοντικά σε Μονάδες Υγείας στη Χαλκιδική

Φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ προσφέρουν εθελοντική υποστήριξη σε πέντε Κέντρα Υγείας του νομού Χαλκιδικής τα οποία βρίσκονται σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και στο Νοσοκομείο του Πολύγυρου.

 

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος, με τίτλο «Ε.Κ.Υ.Β.Ε. 2022 – Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Βορείου Ελλάδος» και αποτελεί μία πρωτοβουλία του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ). Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση του έργου των ιατρών των Μονάδων Υγείας (Κέντρα Υγείας) στη Βόρεια Ελλάδα από τους φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, κατά τους θερινούς μήνες, όπου παρουσιάζονται αυξημένες ανάγκες, αλλά και η πρακτική άσκηση και βελτίωση των ιατρικών δεξιοτήτων των φοιτητών Ιατρικής του ΑΠΘ.

 

Το πρόγραμμα, συνολικής χρονικής διάρκειας οκτώ εβδομάδων, ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Τα Κέντρα Υγείας τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι τα εξής: Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας, Κασσανδρείας, Μουδανιών, Νέας Μαδύτου, Αγίου Νικολάου, καθώς και το Νοσοκομείο του Πολύγυρου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα