Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΥπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που αναζητούν οι...

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο που αναζητούν οι αρχές

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε ομαδικά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί δύο άτομα ενώ αναζητείται η ταυτότητα ενός ακόμη.

Η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να ανασύρει από τη μνήμη της στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο, ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι άλλο ένα πρόσωπο.

Πλέον γίνονται προσπάθειες για να ταυτοποιηθεί ο τρίτος άνδρας ο οποίος έβαλε την κοπέλα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου. Οι Αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για έναν από τους άνδρες που προσπάθησαν να την πείσουν να επιστρέψει στο πάρτι, αν συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό και ποια η σχέση του με τους άλλους δύο.

Στον 27χρονο ο οποίος συνελήφθη και αρνήθηκε την πράξη του βιασμού αλλά παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με τη νεαρή γυναίκα με τη συναίνεση της, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα