Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΥΜΑΘ: Μετατρέπεται σε Κέντρο Τύπου ενόψει ευρωεκλογών

ΥΜΑΘ: Μετατρέπεται σε Κέντρο Τύπου ενόψει ευρωεκλογών

- Advertisement -

Σε Κέντρο Τύπου έχει μετατραπεί το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, καθώς στις εγκαταστάσεις θα φιλοξενηθούν την την Κυριακή 9 Ιουνίου  διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και ανταποκριτές ξένου Τύπου και εκπρόσωποι κομμάτων, προκειμένου να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο τη ροή των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών.

Πρόκειται για μοντέλο αντίστοιχο εκείνου που εφαρμόστηκε στις Εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2023, αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο αυτό στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης»  βρίσκονται οθόνες μέσω των οποίων θα μεταδίδονται τα εκλογικά αποτελέσματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Παράλληλα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στην ιστοσελίδα του υπουργείου, www.mathra.gr, έχει αναρτηθεί ειδική ενότητα με τον διακριτικό τίτλο «Μάθε που ψηφίζεις», στην οποία οι πολίτες μπορούν να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι και θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, συμπληρώνοντας ορισμένα προσωπικά στοιχεία όπως για παράδειγμα ο Ειδικός Εκλογικός Αριθμός και το ονοματεπώνυμό τους. Η εγκατάσταση των λειτουργικών συστημάτων ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, να συγχαίρει το σύνολο του προσωπικού για την άρτια προετοιμασία.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα