Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤρεις συλλήψεις για παραβάσεις για κατοχή ναρκωτικών σε περιοχές της Ημαθίας και...

Τρεις συλλήψεις για παραβάσεις για κατοχή ναρκωτικών σε περιοχές της Ημαθίας και του Κιλκίς

Στην σύλληψη τριών ατόμων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών προέβησαν την Τέταρτη 5 Ιουνίου οι αστυνομικές αρχές σε περιοχές της Ημαθίας και του Κιλκίς, ενώ κατασχέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Ο λόγος για τρις ξεχωριστές περιπτώσεις με δράστες δύο άνδρες και μια γυναίκα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις. Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνέλαβαν σε περιοχή της Ημαθίας μία γυναίκα, καθώς μετά από έρευνα στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 3,9 γραμμαρίων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και το χρηματικό ποσό των 1.070 ευρώ.

Αντίστοιχα στην δεύτερη περίπτωση σε περιοχή του Κιλκίς οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας συνέλαβαν έναν ημεδαπό άνδρα, καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 173 γραμμαρίων, καθώς και τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 210 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του. Ομοίως σε περιοχή της Θεσσαλονίκης συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας ακόμα άνδρας, καθώς έπειτα από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 776 γραμμαρίων, μία συσκευασία με αποσπάσματα δενδρυλλίου κάνναβης βάρους 55 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν  δικογραφίες και αναμένεται να οδηγηθούν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα