Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΤΡΑΙΝΟΣΕ: Παράταση κυκλοφορίας αμαξοστοιχιών Αθήνα- Θεσσαλονίκη

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Παράταση κυκλοφορίας αμαξοστοιχιών Αθήνα- Θεσσαλονίκη

Παράταση κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών της στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα καθώς και στη διαδρομή Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα, ανακοινώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., με σκοπό την αποφυγή συγχρωτισμού & συνωστισμού και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, λόγω αύξησης της επιβατικής κίνησης που παρατηρείται στις συγκεκριμένες διαδρομές.

Ειδικότερα, οι αμαξοστοιχίες I/C54, I/C55, I/C58 και I/C59, οι οποίες επανακυκλοφόρησαν την περίοδο του Πάσχα, θα συνεχίσουν να εκτελούν κανονικά τα δρομολόγια τους στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Επίσης, κανονικά θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν τα δρομολόγιά τους και οι αμαξοστοιχίες 884 και 885 στη διαδρομή Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα.

Σημειώνεται ότι, η χρήση μάσκας κατά την διάρκεια του ταξιδιού είναι υποχρεωτική, χωρίς εξαιρέσεις.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. τονίζει ότι έχοντας ως προτεραιότητα το ασφαλές ταξίδι, έχει εφαρμόσει από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα