Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΤο Thessaloniki Pride ζητά την διαγραφή της Κατερίνας Λάσπα από το ΠΑΣΟΚ

Το Thessaloniki Pride ζητά την διαγραφή της Κατερίνας Λάσπα από το ΠΑΣΟΚ

Την διαγραφή της Γενικής Γραμματέως Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνας Λάσπα ζητά το Thessaloniki Pride από τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη, έπειτα από το σχόλιο της για την Drag queen που διάβασε παραμύθια σε παιδιά.

 

 

 

 

H ανακοίνωση του Thessaloniki Pride:

Η Κατερίνα Λάσπα, Γενική Γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ, κόμματος που έχει συμμετάσχει και αναζητά ενεργό ρόλο στις διοργανώσεις μας, προχώρησε προ ημερών σε κακοποιητικές κι ομοτρασφοβικές δηλώσεις αναφορικά με τη δράση μας «Drag Xmas».

 

Σήμερα, σχεδόν μια εβδομάδα μετά, εκφράσουμε τη λύπη και την απορία μας, που, παρά την ομόθυμη καταδίκη της απ’ όλα τα αρμόδια όργανα του κόμματος, η ίδια ούτε απολογήθηκε, ούτε ανασκεύασε, ούτε καν απέσυρε τις δηλώσεις της και μολαταύτα παραμένει στη θέση της χωρίς να έχει διαγραφεί από το κόμμα.

Το γεγονός αυτό στέλνει μεικτά μηνύματα στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και στον κόσμο της κεντροαριστεράς, κατά πόσο τελικά το ΠΑΣΟΚ χωρίς περιστροφές δεν ανέχεται το ρατσιστικό λόγο και στηρίζει μια κοινωνία ανοιχτή και συμπεριληπτική.

Εφόσον ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν προχωρήσει άμεσα στη διαγραφή της, οι πολίτες θα έχουν σοβαρούς λόγους να θεωρούν ότι κάθε δήλωση στήριξής σας ή διάθεσης συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στο ερχόμενο Thessaloniki Pride γίνεται υστερόβουλα και όχι για λόγους αρχής.

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα