Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΤο Canteen Festival επιστρέφει στους Αμπελόκηπους! 7 ημέρες γεύσεων και διασκέδασης

Το Canteen Festival επιστρέφει στους Αμπελόκηπους! 7 ημέρες γεύσεων και διασκέδασης

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη γαστρονομική και ψυχαγωγική εμπειρία! Το Φεστιβάλ Καντίνας επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά στους Αμπελόκηπους, στο πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου και σας περιμένει καθημερινά από τις 17:00 από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 1 Οκτωβρίου. Σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης το φεστιβάλ υπόσχεται 7 ημέρες γεμάτες γεύσεις, μουσική και ατελείωτη διασκέδαση!

Φανταστείτε έναν χώρο γεμάτο λαχταριστές καντίνες που σερβίρουν ακαταμάχητες γεύσεις για κάθε γούστο! Δοκιμάστε τραγανά churros, ζεστά και πασπαλισμένα, αχνιστά noodles με αρωματικές σάλτσες που σας ταξιδεύουν στην Ασία και αυθεντική pizza με τραγανή ζύμη και φρέσκα υλικά. Αφεθείτε στη νοστιμιά των ζουμερών burgers με αφράτα ψωμάκια, απολαύστε καπνιστό κρέας που λιώνει στο στόμα και τηγανητό κοτόπουλο με τραγανή κρούστα. Ανακαλύψτε την παραδοσιακή γλυκιά καμινάδα, γεμάτη με λαχταριστές γεύσεις και δροσιστείτε με πλούσιο παγωτό και δροσερό bubble tea. Γευτείτε απίθανα cocktails, παραδοσιακούς λουκουμάδες, ζουμερά σουβλάκια, καλοψημένες πανσέτες και λουκάνικα με πικάντικες σάλτσες! Όλες οι αγαπημένες σας λιχουδιές συγκεντρωμένες σε έναν μαγευτικό χώρο που μεταμορφώνεται σε γαστρονομικό παράδεισο, έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία!

Αλλά το φεστιβάλ δεν σταματά εκεί. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική και να χορέψουν υπό τους ήχους καλλιτεχνικών σχημάτων που θα ανεβάσουν τη διάθεση. Παράλληλα, μικροπωλητές με μοναδικά προϊόντα και αξεσουάρ θα προσφέρουν την ευκαιρία για μικρές ανακαλύψεις και ξεχωριστά σουβενίρ.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο για κάθε επισκέπτη. Ελάτε με την οικογένεια, τους φίλους σας ή ακόμα και μόνοι σας για να ζήσετε μια εβδομάδα γεμάτη χαρά, γεύσεις και μοναδικές στιγμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.

https://www.facebook.com/canteenfestival
https://www.instagram.com/canteen_festival?igsh=a3YzNTg4aGl0MDBt
https://www.tiktok.com/@canteen.festival?_t=8l30w1cROvB&_r=1

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα