Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΤο σημείο δολοφονίας του Άλκη επισκέφτηκαν Τζιτζικώστας – Μητράκας

Το σημείο δολοφονίας του Άλκη επισκέφτηκαν Τζιτζικώστας – Μητράκας

Σε συνέχεια της χθεσινής έκδοσης ψηφίσματος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για τη δολοφονία του Αλκιβιάδη Καμπανού ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Μητράκας συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ κ. Νίκο Γραβάνη απέδωσαν φόρο τιμής στην μνήμη του αδικοχαμένου νέου.

Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους της Διοίκησης του ΑΡΗ ότι είναι στο πλευρό τους και στέκονται απέναντι σε κάθε μορφή βίας γεγονός που καταδεικνύει και η χθεσινή συγκρότηση Ειδικής Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την πρόληψη και καταπολέμιση της οπαδικής και κάθε μορφής βίας από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι τρείς άντρες παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο και συνομίλησαν με διερχόμενους πολίτες και μοιράστηκαν μαζί τους τη θλίψη που προκάλεσε η τραγική απώλεια του Άλκη και την αγωνία να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα